Proizvedeno u EVROPI!

Još od 2003 godine naši proizvodi beleže rast popularnosti širom Evrope, iz godine u godinu, s obzirom da se sve više ljudi okreće zdravijem načinu života i zahtevaju visokokvalitetne wellness i spa sisteme u svojim kućama, baštama, profesionalnim centrima koje posećuju…Sigurno ćete se iznenaditi kada Vam kažemo da ovi sistemi zaista proizvode u Evropi, a ne u zemljama dalekog istoka, kao što je to slučaj sa većinom drugih.
Od samog početka, kroz jasne uvozno-izvozne strateške poslove, vrlo brzo smo shvatili da potrošači/korisnici zahtevaju visoko kvalitetne proizvode koje ne mogu baš uvek da dobiju od drugih dobavljača. Nedavno smo iskoristili višemilionsku investiciju kako bi smo završili konstrukciju ekološki zdravu tehnološku proizvodnju i opremili objekte za istu, u Evropi.Kroz saradnju sa različitim kooperantima, kreirali smo i stvorili prostor od 7.000 m2 za proizvodnju profesionalnih i kućnih hidromasažnih sistema u kombinaciji ljudske radne snage (inžinjera i stručnjaka u različitim oblastima) i koji uključuju nekoliko linija koje sadrže ABB robote.Nova fabrika nam pruža slobodu u dizajniranju i razvoju najmodernijih tehnologija i proizvodnji ekološki prihvatljivih i ekstremno kvalitetnih kućnih i profesionalnih wellness i spa sistema.

hidromasazne kade - robot - www.tehnikplaza.com
Vredno radimo svakoga dana kako bi smo zadržali svoje mesto vodećeg evropskog proizvođača.S obzirom na konstantan rast proizvodnje nikada ne gubimo svoj “kompas” koji je baziran na zadovoljstvu naših kupaca.Spremni smo za proizvodnju specifičnih I jedinstvenih spa sistema I hidromasažnih kada u zavisnosti od lokalnih potreba.

Recite nam svoje zahteve I naši stručnjaci će pronaći najbolje rešenje za Vas!

hidromasazne kade - robot - www.tehnikplaza.com
Razmislite o prednostima evropskih proizvoda!

Hidromasažne kade se izrađuju po izuzetno strogim EU i van evropskim standardima.
To obezbeđuje da proizvodi dosledno ispunjavaju i nadmašuju međunarodne standarde za kvalitet i sledljivost.

Kako je potražnja za prozvodima rasla radilo se na poboljšanju i automatizaciji  inače ručnih tehnika.  Kao kontrast ručnim tehnikama nastao je proizvodni pogon koji  je dizajniran od početka do kraja sa automatizovanim procesima koji uključuju robotski sistem.

Ovaj veliki napredak je omogućio unapred planiranje i automatizaciju svakog malenog detalja proizvodnog procesa. To garantuje apsolutnu preciznost i kontrolu kvaliteta finalnog proizvoda.
Neke od koristi tijela kade od poliuretana!

Visoko efikasna zvučna izolacija, verovatno najtiši hidromasažni bazeni na raspolaganju – Uživajte u wellnessu kada god poželite – zasigurno nećete smetati komšijama!

Visoko efikasna toplotna izolacija – što znači više vremena za opuštanje u kadi, bez da se mora često dogrevati, što smanjuje troškove električne energije za vaš „dvorišni raj“.

Ekološki proizvod, lako razgradiv, i za razliku od stakloplastike ne otpušta nikakve opasne styrol plinove u prirodu. Stoga nije klasifikovan kao štetan, i zadovoljava sve relevantne standarde EU.

 

Za sve što Vas interesuje POZOVITE nas i BESPLATNO ćete dobiti savet u vezi sa bilo kojim Vašim pitanjem.

Corona d.o.o. Subotica, Tel: 024-55-33-66 ili 063-510-778

Možete nas kontaktirati telefonom, ili postaviti upit ovde:

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contact form 1″]